Why is my Mining Rig Freezing after 6 hours

Hello,

I have a 4 GPU Vega 64 and 56 rig up and going. When I run 3 card, I can run them just fine without the rig freezing. But when I put more than 3, It mines, but then freezes after 6 hours. What do i do? Is it because I only have 4GB of ram? maybe a power issue? but if it was a power issue, wouldnt it turn off after the first minute of it being on and not go on for 6 hours? Maybe a heat issue? literally have no idea. any help or input would be apprecaited!

Thanks,

CryptoE

1 Like

you running on linux or windows?

1 Like

windows 10 64bit… kjfadsfa;sfs

1 Like

i doubt it is ram issue. probably over heating

1 Like

kk just more fans??? i had a big fan pointed rght at them

1 Like

show us might help.

.s

2 Likes

1 Like

did you OC?
20 characters

2 Likes

i did! i did 920 voltz -30 feq and -20 power. I also did the power play for both the vega 64s

1 Like

are they all clocked at same speeds?

1 Like

different speeds I believe :frowning: Im super noob. What do you mean by speeds?

1 Like

i am no expert in this field. i mean OC settings are same?
dont take my word for any of this, its just suggestions and my input.

2 Likes

definitely. What are you talking about in terms of speeds?

Thanks,

Ethan

1 Like

GPUs can be overclocked in terms of core speed, and memory speed.

1 Like

check this out brother.

1 Like

will be worth into checking settings with afterburner program.

im a total noob

1 Like

Try disabling “quick edit mode”

2 Likes

… and your temperature is more than ok, usually wrong over clocking may be a problem.
Do you have any rejected shares?

2 Likes

Put 8GB of RAM in that thing, Vega’s require 8GB in Windows 10. Most common fault for these things is the PCIe risers, try swapping them around as well to see if the fault follows any hardware. And also make sure you have at least 16GB of Virtual Memory allocated with multiple GPU systems.

3 Likes

You set you fan speeds to 80-90%?

2 Likes

💰 YEN · YouTube ·️ YEN.CAMP 🧠